Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noul primar al Clujului are multe probleme de rezolvat

Sunday, 15 February 2009, 03:27 Sursă: Realitatea TV

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în acest moment, în centrul municipiului nu mai există spaţii în care ar mai putea fi amenajate locuri de parcare. În schimb, se află în derulare un proiect privind amenajarea a 1231 de noi locuri de parcare în cartiere.

Până la finalizarea centurii ocolitoare, alte soluţii de decongestionare a traficului sunt semaforizarea intersecţiilor aglomerate şi introducerea sistemului "undă verde".

Municipiu de 5 stele, Cluj-Napoca mai are încă străzi care arată ca veritabile uliţe. Primăria are două proiecte în derulare. Primul, în valoare de 51 de milioane de euro, prevede asfaltarea a 288 de străzi. Pentru 2009, anul de finalizare a proiectului, au mai rămas 64 de străzi de reabilitat. Un alt proiect, privind modernizarea altor 100 de străzi, trebuia încheiat anul trecut. Totuşi au mai rămas 34 de străzi nefinalizare.

O altă problemă o reprezintă groapa de gunoi. După aproape zece ani, autorităţile au reuşit să găsească o soluţie - o comună care a acceptat să găzduiască deşeurile clujenilor, în mod ecologic. Noua rampă va fi realizată în comuna Feleacu. Proiectul realizat în parteneriat de Primărie şi Consiliul Judeţean este blocat însă până la închiderea definitivă a vechii gropi de gunoi a Clujului.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri