Noul guvern Boc, sub lupa presei de luni

Monday, 21 December 2009, 05:43 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET

Cotidianul scrie că \"în lipsă de pâine, noua guvernare Băsescu-Boc a oferit circ: la MAE, Aurescu a fost înlocuit cu Baconschi, la Agricultură, Onofrei cu Tabără, iar Tabără cu Dumitru. La Educaţie a fost dat mai întâi Croitoru pentru ca după aceea să-l numească pe Funeriu\".

Rotaţiile de cadre făcute de la anunţul oficial şi până la trimiterea listei în Parlament sunt dezbătute şi de Evenimentul Zilei. Acest cotidian scrie că guvernul Boc 4 s-a remaniat de trei ori înainte de a fi lansat.

Jurnaliştii de la Gardianul scriu despre motivul pentru care Orest Onofrei a renunţat la scaunul de ministru al agriculturii - accidentul în care acesta a fost implicat şi care s-a soldat cu moartea unui copil de 8 ani.

Într-o abordare economică, Gândul a calculat că guvernul Boc IV ar trebui să dea afară peste 450.000 de bugetari ca să poată plăti salariile şi pensiile. Ziariştii Gândul scriu că numărul acestor posturi restructurabile ar fi fost mult mai mic dacă disponibilizările s-ar fi făcut mai devreme, înaintea campaniei electorale.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri