Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nouă localităţi din Arad şi opt din Caraş-Severin au rămas fără curent electric din cauza vântului puternic

Thursday, 15 October 2009, 16:31 Sursă: NewsIn

Potrivit Enel Electrica - Distribuţie Banat, în judeţul Arad, joi după-amiază erau nealimentate parţial patru linii electrice aeriene, 27 de posturi de transformare, afectate fiind nouă localităţi din zonele Gurahonţ şi Moneasa.

De asemenea, în judeţul Caraş-Severin, patru linii electrice aeriene erau nealimentate total, iar alte nouă parţial. Opt localităţi din zonele Crivaia-Semenic, Oţelu-Roşu, Muntele Mic şi Anina sunt de asemenea afectate.

În Hunedoara, 28 de localităţi din zonele Ghelar, Muncel, Teliuc, Brad şi Haţeg sunt afectate.

"Condiţiile meteo deosebite, manifestate prin rafale puternice de vânt şi căderi masive de zăpadă, în anumite zone, au afectat reţelele electrice de medie tensiune din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Banat. Enel Distribuţie Banat a mobilizat încă din cursul nopţii toate echipele de intervenţie şi se acţionează  în continuare, în scopul reluării alimentării cu energie electrică a tuturor localităţilor afectate, în cel mai scurt timp posibil", se arată într-un comunicat de presă remis de către Enel Electrica Banat.

Potrivit sursei citate, în unele zone accesul echipelor este îngreunat din cauza căderilor masive de zăpadă, a alunecărilor de teren şi copacilor căzuţi.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri