Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1

Monday, 09 November 2009, 11:36 Sursă: REALITATEA.NET

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se va putea parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată, potrivit unui comunicat al primăriei.

"Cetăţenii din Sectorul 1 reprezintă cel mai dinamic, activ şi productiv segment social din România. De aceea, nu ne putem permite să-i ţinem blocaţi ore în şir în trafic. Am bloca 10% din PIB-ul României. Vom putea spune că oamenii trăiesc într-un oraş civilizat abia atunci când vor ajunge din cel mai îndepărtat punct al Sectorului 1, până la Universitate, în condiţiile unui trafic de vârf, în cel mult 45 de minute", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la începutul anului 2008. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe străzi secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bulevardul Ion Mihalache, Aviaţiei, Bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi şi Romană.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri