NewsIn - Vasile Turcu: "Vreau să preiau FC Argeş, dacă Penescu este dispus să vândă clubul"

Friday, 10 July 2009, 14:57 Sursă: NewsIn

"FC Argeş este prima mea opţiune de a investi în fotbal. Sunt argeşean prin alianţă încă din anul 1984 şi am un mare respect pentru autorităţile de acolo, atât pentru preşedintele Consiliului Judeţean, cât şi pentru primarul Piteştiului. Vreau să preiau FC Argeş, asta dacă Penescu este dispus să îmi vândă clubul. Dacă el va ridica mâna că vrea să vândă, eu mă pun imediat la masa negocierilor", a spus Turcu.

Omul de afaceri a dezvăluit că şi-a făcut deja un plan de viitor în cazul în care va reuşi să preia formaţia din Trivale. "Mă gândesc deja la un plan pe termen lung, în care vreau să avem echipe în tot judeţul aşa cum era înainte. Vin la Piteşti să luptăm pentru cupele europene, să facem performanţă. Voi aduce jucători de valoare, nu vom sta să ne zbatem în mediocritate. Dar acum mingea este în terenul lui Cornel Penescu, aştept un semn de la el. Bine, acum trebuie să facem şi un audit pentru a vede situaţia financiară. Pot garanta că am banii necesari pentru a investi la club", a adăugat acesta.

Vasile Turcu susţine că nu crede că Penescu ar mai putea continua ca patron la FC Argeş şi spune că e posibil să îi propună fiului acestuia, Andrei, să rămână în cadrul clubului. "Nu cred că societatea îl va ierta pe Cornel pentru ce a făcut şi cred că şi el este scârbit de ce s-a întâmplat. El a vrut să facă bine, dar nu aşa trebuia. Dacă voi ajunge la club, poate îl voi ţine şi pe fiul său, îmi place cum vorbeşte, e un băiat inteligent chiar dacă este foarte tânăr".

Fostul acţionar al lui Dinamo a mai precizat că Ionuţ Badea va rămâne antrenor la echipă în cazul în care va prelua clubul şi îi va propune un contract pe următorii cinci ani. "Ionuţ e un băiat foarte inteligent, a terminat două facultăţi, cu greu găseşti asemenea oameni. Îi voi prelungi contractul pe cinci ani, cu opţiune pentru alţi doi sau trei. Am nevoie de asemenea oameni", a conchis acesta.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri