Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NewsIn - Penalizare de 15 puncte pentru HC Csikszereda, după boicotarea naţionalei de hochei

Wednesday, 22 April 2009, 15:23 Sursă: NewsIn

Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG), care a mai decis ca 12 jucători să fie suspendaţi câte opt etape.

Cei 12 jucători suspendaţi sunt Robert Fulop, Istvan Nagy, Jozsef Adorjan, Attila Goga, Botond Flinta, Mihaly Ede, Petres Tivadar, Arpad Mihaly, Zsombor Antal, Zsolt Molnar, Csanad Virag şi Levente Lorincz.

Aceştia nu au onorat convocarea la echipa naţională a României pentru Campionatul Mondial din Polonia, desfăşurat în perioada 11-18 aprilie, unde selecţionata tricoloră a retrogradat în Divizia a II-a. Aceştia au refuzat să se prezinte la sfatul patronului echipei, Janoş Kurko, care dorea ca FRHG să achite hocheiştilor salariile în perioada în care s-ar fi aflat la lot şi să le încheie asigurări de sănătate egale cu valoarea de piaţă a jucătorilor, stabilită chiar de club.

Clubul HC Csikszereda poate face apel în termen de cinci zile, iar în caz contrar decizia Comisiei de Disciplină va fi ratificată de Biroul Federal şi va fi aplicată în sezonul 2009-2010.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri