NewsIn - Emeric Ienei: "Steaua nu mai sperie pe nimeni, a devenit o echipă oarecare"

Wednesday, 08 April 2009, 09:30 Sursă: REALITATEA.NET

"Am văzut din meci doar repriza a doua, mi s-a părut că Steaua este o echipă oarecare, care nu are curaj sau nu reuşeşte să atace mai mult poarta adversă. Steaua nu mai sperie pe nimeni la ora asta, lumea o să zică: 'Lasă domne că au nu ştiu câte egaluri, i-au bătut şi Pandurii'. M-a dezamăgit această lipsă de promptitudine în momentele cheie şi reacţia întârziată a apărătorilor la cele două goluri primite", a spus Ienei.

Fostul mare tehnician al Stelei s-a arătat dezamăgit şi de evoluţia compartimentului defensiv: "Al doilea gol s-a primit prea uşor, pe o greşeală colectivă. Apărătorii au fost scoşi prea uşor din joc de Piţurcă şi Tremonti, care a marcat golul printr-un unghi foarte, foarte greu. Mingea i-a trecut printre picioare lui Zapata, care trebuia să stea în picioare acolo, dar el s-a culcat înainte de a şuta adversarul. Apărarea nu mai este nici ea ce a fost, al doilea gol s-a luat ca în curtea şcolii".

Pandurii Târgu Jiu a obţinut prima victorie din istorie în faţa Stelei după ce s-a impus marţi, scor 2-0, într-un meci din etapa a 23-a, graţie celor două goluri marcate de brazilianul Tremonti.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri