Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NewsIn - Boloni: "Am refuzat Dinamo pentru că are o situaţie delicată şi cu multe necunoscute la echipă"

Tuesday, 16 June 2009, 09:39 Sursă: NewsIn

"M-a contactat domnul Borcea pentru a veni la Dinamo, dar situaţia lor de acum este delicată. Cei de la Dinamo sunt foarte abătuţi acum, sunt cam multe necunoscute în sânul echipei şi nu ştiam în ce direcţie m-aş fi dus dacă semnam un contract cu această formaţie. În plus, vreau să joc în grupele Ligii Campionilor cu Standard, chiar dacă va fi un parcurs greu şi scurt, eu m-am luptat mult pentru a ajunge aici. Astea au fost motivele pentru care am refuzat Dinamo. Cu toate acestea, vreau să asigur toată suflarea dinamovistă că are respectul meu", a explicat Boloni motivele care l-au făcut să refuze preluarea grupării din Ştefan cel Mare.

Antrenorul lui Standard a vorbit şi despre cea de-a doua ofertă pe care a primit-o pentru a antrena o echipă din România: "M-a căutat domnul Argăseală, dar i-am spus că pentru orice discuţii se poate adresa impresarului meu. Aşa mi se pare normal şi profesionist. Nu am cerut 1.000.000 de euro salariu pentru a veni la Steaua, nu ştiu de unde a apărut această informaţie. De fapt, nu i-am dat nicio indicaţie impresarului meu în ceea ce priveşte negocierile".

O altă echipă care a fost interesată de serviciile lui Ladislau Boloni a fost gruparea scoţiană Celtic Glasgow: "Cei de la Celtic testau mai multe piste şi cred că-şi doreau foarte mult un antrenor din Marea Britanie. Nu ştiu dacă eram prima lor opţiune, a treia sau a cincea, dar cert este că eu nu mai puteam să aştept".

Ladislau Boloni, care se află în vacanţă alături mama sa, a vorbit şi despre semnarea noului contract cu Standard Liege: "Cred că mâine voi merge în Belgia, acolo unde voi semna contractul alături de conducerea clubului şi alături de reprezentanţii presei. Nu priveşte pe nimeni dacă salariul meu a crescut sau a rămas acelaşi. Negocierile au fost normale, ca orice negocieri, nu pot spune dacă au fost grele sau uşoare".

În încheiere, antrenorul campioanei Belgiei a vorbit şi despre campania de transferuri a grupării sale: "S-ar putea ca în lotul nostru să apară jucători români. Mâine am să vorbesc cu cei din conducere şi despre acest aspect", a spus Boloni, care a comentat şi posibilitatea ca Marius Niculae să se reîntoarcă la Standard Liege, aşa cum s-a speculat în presă: "Marius e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, dar are un mare handicap, a jucat deja pentru Standard".

Boloni a preluat echipa în luna iunie a anului 2008, iar în acest sezon a reuşit să câştige campionatul în Belgia, după ce a trecut la baraj de rivalii de la Anderlecht Bruxelles. De asemenea, la debut, Boloni a câştigat şi Supercupa Belgiei.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri