NewsIn - Andrei Penescu: "Mă aşteptam la o astfel de decizie, dar e una nedreaptă"

Wednesday, 08 July 2009, 18:26 Sursă: NewsIn

"Mă aşteptam la o astfel de decizie, dar e una nedreaptă. Mă gândesc că atunci când tatăl meu va fi găsit nevinovat, cine ne va da nouă acest an înapoi? Vom face recurs, dar sunt convins că va fi în zadar", a spus Andrei Penescu.

Fiul lui Cornel Penescu a făcut referire la un caz similar din fotbalul portughez, în care verdictul s-a dat mult mai târziu: "Ştiu că în Portugalia a fost un caz similar, dar decizia a fost luată după mai mulţi ani. Acolo sunt oameni sănătoşi la cap. Din păcate, noi trăim în România".

Andrei Penescu spune că tatăl său va investi în continuare la clubul argeşean şi îi asigură pe fani că lotul de jucători va rămâne aproape acelaşi: "Lotul va rămâne aproape intact, poate doar Cristi Tănase ar putea pleca. El merită să joace la o echipă mult mai bună decât FC Argeş. Este dorinţa tatălui meu să investim în continuare la echipă şi dorim ca la anul să promovăm iar în prima ligă".

Comisia de Disciplină din cadrul LPF a decis, miercuri, să retrogradeze formaţia FC Argeş din primul eşalon, ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat patronul său, Cornel Penescu, acuzat că a mituit mai mulţi arbitri pentru a avantaja echipa din Trivale.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri