Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Morţii din Hunedoara îşi pot dormi somnul de veci într-un cimitir de lux

Tuesday, 29 September 2009, 20:33 Sursă: REALITATEA.NET

A fost la o înmormântare în Italia, iar la scurt timp şi-a îngropat bunicul în România. L-a izbit diferenţa şi a decis: va investi într-un cimitir privat.

Zis şi făcut. Cosmin a cheltuit rapid câteva sute de mii de euro şi a deschis cimitirul Sfântul Gheorghe. Nici nu a apărut bine pe piaţă, că are deja 30 de clienţi care îşi dorm somnul de veci pe proprietatea lui. Există şi oferte de criză.

"Am venit în întâmpinarea crizei cu groapă în pământ, bordurată. Aceasta se vinde cu 1.500 de lei pentru două persoane şi automat este finanţată de noi. Se pot întinde ratele până la doi ani", a spus Cosmin Bodrean, investitor.

Pentru ceva mai mulţi bani, peste 1.000 de euro, există şi varianta business. Morminte aşezate pe alei pietruite, decorate cu trandafiri şi străjuite de tei şi salcâmi.

Gândit ca un parc, în cimitirul privat încap 3.500 de morminte duble. Şi nu e tot. La Hunedoara, veşnicia poate fi privită şi dintr-o urnă sau dintr-un diamant. Asta dacă familia îşi doreşte ca, pentru câteva mii de euro, cenuşa să fie transformată într-un diamant.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri