Monica Iacob Ridzi va fi anchetată penal, au decis deputaţii

Monday, 27 July 2009, 18:18 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a cerut în plen, chiar înainte de votul final, să fie lăsată să îşi dovedească nevinovăţia în faţa instanţei şi să se dea undă verde solicitării procurorilor.

"Voi fi oricând la dispoziţia Parchetului şi mi-aş dori o cât mai rapidă rezoluţie. Linşajul meu mediatic nu se mai justifică decât în măsura în care acesta serveşte politic interesele PSD şi PNL", a spus Monica Iacob Ridzi. VEZI ÎNTREAGA DECLARAŢIE 

Grupurile deputaţilor PSD, PDL şi PNL au votat luni în favoarea cererii de urmărire penală a Monicăi Iacob Ridzi. 192 de deputaţi au votat pentru şi 35 de deputaţi au votat împotriva începerii urmăririi penale a fostului ministru. Votul a fost secret, cu bile.

Liderii PNL au susţinut începerea urmăririi penale şi pentru capetele de acuzare propuse de comisia Ridzi, care nu se regăsesc în cererea Procurorului General, respectiv delapidare.

În scrisoarea trimisă preşedintelui Camerei Deputaţilor, procurorul general Codruţa Kovesi a cerut începerea urmăririi penale şi pentru faptul că fostul ministru al Tineretului şi Sportului ar fi instigat la distrugerea unor informaţii compromiţătoare pentru angajaţi din MTS.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri