Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mitrea: Hrebenciuc şi Vanghelie au vrut să ia Ministerul de Interne pentru a controla dosare

Friday, 27 March 2009, 15:23 Sursă: NewsIn

Social-democratul Miron Mitrea a afirmat că a existat un grup din PSD care a dorit să preia Internele, implicit DGIPI, pentru "a avea informaţii" şi a controla anumite dosare, nominalizându-i ca responsabili pe adversarii săi în partid din ultima vreme, Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie.

"Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie au ţinut neapărat să ia Ministerul de Interne, Viorel vorbind mereu despre doi ş'un sfert, despre DGIPI. Argumentul era nevoia PSD de a avea un serviciu de informaţii, să avem informaţii, să ştim ce se întâmplă. Am spus atunci, spun şi acum, chiar dacă îi supăr: era vorba de un grup care voia să controleze anumite dosare care se produc acolo. Totdeauna partidele şi-au dorit să controleze viaţa politică prin modul în care se manevrează dosare. Vă spune un om trimis în judecată pe astfel de jocuri de dosare. Chiar dacă eu eram într-o asemenea situaţie şi ei nu erau", a precizat Miron Mitrea într-un interviu publicat de Hotnews .

Miron Mitrea a mai declarat că DGIPI a fost "bomboana otrăvită a miniştrilor PSD". Vezi aici declaraţia completă a lui Miron Mitrea


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri