Mircea Sandu l-a desemnat pe Dumitru Dragomir să se ocupe de cazul FC Timişoara

Friday, 06 March 2009, 14:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

De asemenea Mircea Sandu a înştiinţat oficial şi clubul FC Timişoara că Dumitru Dragomir se va ocupa, începând de vineri, de acest caz.

"În urma declaraţiilor lui Dumitru Dragomir din mass-media potrivit cărora Timişoara nu va mai vedea vreun punct deoarece FRF va face de aşa natură încât să nu le primească, precum şi pentru a nu exista semne de întrebare cu privire la echidistanţa şi imparţialitatea Preşedintelui FRF, Mircea Sandu îi va delega toate atribuţiile necesare pentru a se ocupa de cazul referitor la culorile, denumirea şi istoricul Politehnicii, precum şi la depunctarea echipei.

De asemenea, clubul Poli Timişoara a fost înştiinţat pe cale oficială de către Mircea Sandu că Dumitru Dragomir a fost împuternicit, începînd de vineri, să se ocupe de acest caz. De asemenea, se menţionează că preşedintele LPF va putea întreprinde acţiuni care se referă în mod exclusiv la aspectele menţionate mai sus (cazul referitor la culorile, denumirea şi istoricul Politehnicii, precum şi la depunctarea echipei)", se arată în delegarea emisă de preşedintele FRF, Mircea Sandu.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri