Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Miniştrii propuşi de Lucian Croitoru sunt audiaţi în comisii miercuri şi joi

Monday, 26 October 2009, 13:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Birourile au decis să ducă votul pe guvern miercuri, 4 noiembrie. Este o procedură nemaiîntâlnită până în momentul de faţă, în Parlament", a spus preşedintele Camerei Depuaţilor, Roberta Anastase. 

Potrivit Robertei Anastase, "audierile sunt o modalitate de a cunoaşte planurile unui potenţial ministru cu privire la ceea ce va face el în funcţie". 

"De obicei, audierile aveau loc într-un timp foarte scurt. Au fost dezbateri intense, prelungite. La un moment dat s-a vorbit despre faptul că trebuie ca miniştrii care au fost până acum în funcţie să dea seamă de ceea ce au făcut pe perioada cât au fost miniştri, ceea ce este un pic ciudat, pentru că noi avem alte instrumente, ca parlamentari, dacă vrem să aflăm despre activitatea unui ministru în funcţie. Audierile sunt tocmai o oportunitate de a cunoaşte planurile unui potenţial ministru cu privire a ceea ce va face el în funcţie", a apreciat preşedintele Camerei.

"E clar, e un joc politic", avertizează Anastase. "Mi-e teamă să merg mai departe cu gândul că această campanie este cea care determină un astfel de comportament", a încheiat preşedintele Camerei, vădit dezamăgită de decizia birourilor.

Citeşte şi... Birourile Permanente le solicită miniştrilor propuşi de Croitoru să-şi completeze CV-urile

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri