Descarcă de aici Certificatul Digital COVID

Ministerul Sănătății, despre aprovizionarea spitalelor cu Tocilizumabum: "Există stocuri. Este posibilă relocarea medicamentelor acolo unde este necesar"

Medicamentul Tocilizumabum / Captură foto National COVID-19 Clinical Evidence Taskforce
Medicamentul Tocilizumabum / Captură foto National COVID-19 Clinical Evidence Taskforce

Ministerul Sănătăţii anunţă că a asigurat aprovizionarea spitalelor cu Tocilizumabum, medicament utilizat în tratarea pacienților cu forme garve de COVID-19. În plus de asta, reprezentanții ministerului susțin necesitatea unei noi metode de repartizare a medicamentului.

Ce părere ai despre acest articol?

Citește și

Articol partener

ADEVARUL.RO

Senatorul Daniel Fenechiu, prins de George Simion că fuma în Parlament: „Eşti un jeg ordinar” VIDEO

Articol partener

ZIAREONLINE.RO

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce s-a întâmplat când Emma Răducanu a încercat să vorbească în română la Cluj. ”Opa!” VIDEO

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Emily in Paris, sezonul 2 | Lancôme lansează o colecție pentru a reproduce look-urile din serial

Articol partener

RO-VIRAL.VIDEO

VIDEO – Imagini virale – Cine era in masina de politie, pe bancheta din spate – Autoritatile nu au mentionat ce acuzatii i se aduc

Articol partener

DIETA.COACH

Femeia care cerseste partide de amor de la logodnicul ei in fiecare zi. Motivul este infricosator

Ultimele stiri

Virgil Popescu, ministrul Interimar al Energiei Exclusiv
"Legile Puterii" | Virgil Popescu, calculele complete. Cât vom plăti, la iarnă, pentru energie electrică și gaze
Facturile la energie electrică și la gaze naturale vor fi apoape identice, ca valoare, cu cele din iarna anului trecut, în urma aplicării plafonării și compensării a afirmat ministrul interimar al Energiei, Virgil Popescu. În exclusivitate la "Legile Puterii", ministrul a prezentat calculele care dovedesc că, cel puțin teoretic, românii nu vor fi nevoiți să închidă caloriferele sau reșourile la iarnă, pentru a-și plăti facturile în sezonulu rece.

Medic epidemiolog: Suntem într-un război în care lipsește GLONȚUL - certificatul verde COVID-19
Medic epidemiolog: Suntem într-un război în care lipsește GLONȚUL - certificatul verde COVID-19. Îl înlocuim cu rata imensă de DECESE
Medicul Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, avertizează că în lipsa certificatului de vaccinare, respins de senatori, războiul cu pandemia în România nu poate fi câștigat și se vor înregistra, din păcate, din ce în ce mai multe decese din cauza COVID-19 în perioada următoare.

Florin Cîțu și Raed Arafat
Cîțu, Arafat și Cîmpeanu, reclamați pentru DISCRIMINARE în legătură cu ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR
Mai multe asociaţii ale părinţilor şi elevilor au depus o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, a Ministerului Educației condus de Sorin Câmpenu și a Comitetului pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat, în legătură cu prelungirea vacanței pentru instituțiile de stat.

Marius Pieleanu, sociolog
"Legile Puterii" | Sociologul Marius Pieleanu: Certificatul COVID trebuia introdus demult, protejarea dreptului la viață e esențială
Sociologul Marius Pieleanu este de părere că principalii vinovați pentru prostul mers al campaniei de combatere a pandemiei sunt factorii de decizie, pentru că n-au reacționat rapid și eficient în fața valului de negaționism și dezinformare. In direct la "Legile Puterii", Pieleanu a criticat atât tendința de a pasa vina pentru insucces asupra altor entități, cum ar fi Biserica, dar și lipsa de fermitate în impunerea unor măsuri mai dure contra celor care au atacat orice măsură de combatere a pandemiei.