Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mii de oameni au venit la Ateneu să-şi ia adio de la Ion dolănescu

Sunday, 22 March 2009, 07:12 Sursă: Realitatea TV

Zeci de coroane şi jerbe, mii de flori şi cântecul neîntrerupt al artistului s-au aşternut peste tăcerea celor care l-au iubit. Artistul a lasat un gol imens în sufletele tuturor. În semn de omagiu fiecare a venit la capataiul său, să-i spuna un cuvânt de adio.

Orchestra condusă de maestrul Nicolae Botgros, cu care Ion Dolănescu a colaborat în ultima vreme, a susţinut un recital în memoria marelui artist.

Fiul maestrului, Ionuţ Dolănescu, şi-a luat adio de la tatăl său prin cântec. VEZI VIDEO

Cei care l-au iubit pe Ion Dolănescu s-au adunat la Biserica Sfântu Gheorghe, acolo unde a avut loc slujba religioasă de înmormântare.

Artistul va fi înmormântat astăzi în cimitirul Bellu din Capitală. Lasă în urma lui o muzică frumoasă care a încântat sufletele românilor.

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dolănescu a fost depus, sâmbătă, la Ateneul Român, acolo unde cei care l-au admirat i-au putut aduce un ultim omagiu. VEZI VIDEO

De altfel, zeci de români, artişti sau oameni obişnuiţi, au mers acasă la regretatul interpret, să-şi ia rămas bun.

Artistul a încetat din viaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, joi după-amiază. Ion Dolănescu avea 65 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Smurd Bucureşti, medicii sosiţi la domiciliul artistului au încercat să-l salveze, însă eforturile de resuscitare au fost zadarnice. Surse din anturajul artistului au declarat că acesta suferea de afecţiuni cardiace.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri