Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Stoica: Dan Petrescu îşi va rezilia contractul luni. Vreau să găsesc un antrenor străin

Saturday, 26 December 2009, 13:25 Sursă: REALITATEA.NET

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, că rezilierea contractului lui Dan Petrescu va fi oficializată abia luni şi că până atunci se gândeşte la o variantă de antrenor străin pentru formaţia ialomiţeană.

\"Nu este nimic adevărat din tot ce s-a spus până acum despre negocierile cu alţi antrenori. Vreau să găsesc un antrenor străin, trebuie să vedem ce antrenori sunt disponibili şi cu ce propunere voi veni în faţa patronului\", a subliniat Meme Stoica, la GSP TV.

Oficialul ialomiţenilor a admis că, din punct de vedere emoţional, despărţirea de Dan Petrescu este foarte dificilă. \"Din punct de vedere managerial, am avut momente şi mai grele. Emoţional, însă, sunt foarte marcat, ştiam că va fi o răscruce, dar mă gândeam că va fi mai încolo\", a punctat Mihai Stoica, refuzând să dea alte detalii despre despărţirea de Dan Petrescu, despre care patronul Dumitru Bucşaru a afirmat că este una amiabilă.

Dan Petrescu a decis să-şi rezilieze contractul cu Unirea Urziceni, în urma unor divergenţe cu patronul Dumitru Bucşaru privind menţinerea lotului actual şi întărirea lui în vederea părţii a doua a sezonului 2009/2010.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri