Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Membrii CSM au cheltuit un miliard de lei vechi pe specializări în străinătate, în doar jumătate de an

Friday, 21 August 2009, 06:49 Sursă: Realitatea TV

În doar jumătate de an, membrii Consiliului Superior al Magistraturii aproape că au făcut înconjurul pământului. Cel puţin aşa reiese dacă ne uităm la sumele cheltuite. Aproape 100.000 de lei, adică un miliard de lei vechi.

În medie, 2000 de lei pe zi pe cap de membru CSM. Şi dacă studiem "fenomenul" mai atent vom vedea că doamnele şi domnişoarele au fost puţin mai cheltuitoare. Alexandrina Rădulescu, de exemplu, a plecat două zile la Haga şi a scos din buzunarele instituţiei 4.117 lei.

Graţiana Isac a stat trei zile la Roma şi a cheltuit peste 6.000 de lei. Nu s-a lăsat mai prejos nici colegul de breaslă care a însoţit-o. Aceeaşi sumă apare şi în dreptul lui Cristian Deliorga. Răzvan Marin, consilier pentru afaceri europene în CSM, a cheltuit 4.335 de lei în două zile la Bruxelles.

Chiar şi şeful Biroului Informatic al CSM s-a plimbat de două ori până la Madrid, în decurs de două luni. Cea mai "interesantă plimbare a fost o plimbare în grup făcută în luna iunie la Londra. Mai bine de jumătate dintre membrii cu drepturi depline s-au dus să înveţe cum se întăreşte capacitatea Consiliului Superior al Magistraturii de a-şi îndeplini atribuţiile. Un curs plătit în mare parte din fonduri Phare. Bugetul CSM a fost sărăcit de "doar" 2.083 de lei. Şi toate acestea au fost cheltuieli de criză


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri