Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medicii israelieni de la clinica Sabyc nu aveau autorizaţie de muncă

Friday, 24 July 2009, 09:04 Sursă: Realitatea TV

"Faptul că medicii israelieni au lucrat fără permis de munca este un lucru pe care o să-l investigăm împreună cu Agenţia de Transplant (...) Avizele acestea le dă Direcţia de Resurse Umane de la MS, care nu a dat nici un aviz pentru asemenea medici israelini", a declarat Ion Bazac.

Scandalul de la clinica de fertilizare Sabyc se extinde şi în Israel. Potrivit Jerusalem Post, fiscul israelian a percheziţionat, la Haifa, casele şi birourile a doi medici acuzaţi în România de implicare în traficul ilegal cu ovule. Este vorba de Levit Natan şi Ziskind Genia, reţinuţi la Bucureşti la începutul săptămânii şi eliberaţi ulterior pe cauţiune.

Cei doi medici israelieni au primit interdicţia de a părăsi România până la finalizarea anchetei. În timpul percheziţiilor de la Haifa, autorităţile israeliene au confiscat mai multe documente şi vor stabili dacă Levit Natan şi Ziskind Genia vor fi acuzaţi de evaziune fiscală.

Clinica Sabyc a fost înfiinţată de o familie de medici israelieni în 1999 şi, oficial, a făcut până acum aproximativ 2.000 de inseminări artificiale.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri