Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mazare: Dacă Băsescu iese preşedinte, mă mut în Brazilia

Thursday, 26 November 2009, 13:37 Sursă: REALITATEA.NET

Radu Mazăre consideră că sesizarea făcută de ANI este \"un bluf\". \" La fel ca şi acum o lună, cei de la ANI anunţau că am fost incompatibil, că am fost acţionar la nu ştiu ce firmă în perioada în care eram primar şi trebuia să mă dea afară. Mi-au făcut plângere la Parchet, la DNA, şi de la Parchet,după ce m-au anchetat pe mine,  judecătorul, notarul, registratorul public au constatat că nu este nimic adevărat din ce anunţase ANI şi ne-au dat NUP. Un bluf a fost. Acelaşi bluf  îl fac şi astăzi cu, opt-nouă zile înainte de turul doi, pentru a încerca iar să-mi tăvălească imaginea, lucru pe care l-au făcut timp de cinci ani de zile, fără folos\", a precizat Mazăre într-o conferinţă de presă.

\"Contractul cu TV Neptun a fost verificat de Agenţia Naţională de Reglementare. ANRMAP a stabilit că este legal. Acum o săptămână când am fost la ANI ne spunea grăsuţa de acolo că n-are documente în dosar şi că va mai dura până va primi aceste documente. Le-a primit repede şi a anunţat astăzi, prin intermediu presei, că eu, vezi Doamne, sunt în conflict de interese\", a mai precizat acesta.

Primarul Constanţei a mai precizat că s-a săturat de hărţuiala permanentă la care este supus de cinci ani. \"M-am săturat. M-am săturat de această hărţuială pemanentă pe care o face preşedintele Băsescu în lupta sa cu corupţii care nu s-au înrolat şi nu îl slugăresc pe dumnealui. În afara lui, a fetelor lui, a regilor asfaltului, a lui Elena Udrea, a lui Videanu zis \"bordură\" şi a lui Berceanu cu toate problemele lui, în rest toată lumea din România este coruptă. Numai el cu frati-su şi cu fetele lui sunt nişte exemple de curăţenie morală şi de integritate. Sper să se termine cu mascarada asta\", a declarat Mazăre.

Radu Mazăre a mai spus că , dacă Băsescu iese preşedinte, îşi cumpără casă în Brazilia şi se mută acolo. \"Dacă Băsescu iese preşedinte în continuare în România, o să-mi iau o casă în Brazilia şi o să mă mut acolo. Aicea nu mai stau ca să mă ancheteze din două în două zile toate slugile politice ale lui Băsescu. La următorul mandat sigur nu voi mai candida şi mă gândesc foarte serios şi să renunţ la mandatul ăsta.  Am fost zece ani primar, nu vreau să îmbătrânesc în politică la fel ca domnul Iliescu. Dacă iese Geoană, mă duc numai cu chirie sau îmi cumpăr casă peste zece ani\", a conchis primarul Constanţei.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa în vederea efectuării de cercetări cu privire la săvârşirea de către primarul Radu Mazăre a infracţiunii de conflict de interese.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri