Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mătuşa băiatului: Copilul mi-a spus că a fost bătut de Traian Băsescu

Friday, 27 November 2009, 09:47 Sursă: REALITATEA.NET

\"Imediat după miting, copilul mi-a spus ce s-a întâmplat. Nu am depus plângere, pentru că nu am crezut că este adevărat. Copilul s-a urcat pe scenă, dar a fost dat jos de Traian Băsescu.  Când copilul dorea să îşi ceară scuze a fost lovit de preşedinte. Din câte îmi amintesc, pe scenă erau Patriciu, Anastase şi Tăriceanu\", a spus mătuşa copilului, Cecilia Gheorghe,  care a mărturisit că în 2004 nu l-a luat în serios, \"deoarece era un copil de zece ani şi pur şi simplu era o copilărie din partea lui\".

\"Ceea ce eu am văzut este adevărat că domnul Traian Băsescu l-a lovit pe Bogdan\", a mai spus mătuşa care şi-a amintit că şi în urmă cu doi-trei ani băiatul a mai vorbit despre incident.

Femeia a spus că la vremea respectivă nu a depus o plângere la poliţie, deoarece nu avea nicio dovadă. \"Sora mea este foarte speriată; au aflat numărul ei de telefon şi a fost ameninţată\", a mai spus mătuşa care acum are o singură cerinţă: \"Aştept ca Traian Băsescu să îşi ceară scuze\".

Invitată la Realitatea Tv, Cecilia Gheorghe a declarat că în timpul mitingului copilul a urcat pe sceană unde a strigat \"Să iasă Năstase şi Iliescu\", iar când a vrut să se întoarcă să îşi ceară scuze Traian Băsescu l-a lovit. Cecilia Gheorghe s-a declarat revoltată de apariţia imaginilor în presă şi a dezvăluit că din informaţiile primite de la unii jurnalişti se mai caută şi alte casete pe care va cere media să nu le mai facă publice. Ea a spus că nu vrea să apară în public cu acest prilej, dar că a făcut-o deoarece nepostul său a fost făcut \"handicapat\".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri