Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marius Vintilă va prezenta Gala RoNewMedia

Thursday, 29 October 2009, 12:37 Sursă: REALITATEA.NET

Gala de decernare a RoWebDesign şi RoWebTV Awards vor încheia evenimentul RoNewMedia din acest an. Iniţiate de F5, cele două competiţii recompensează cele mai curajoase şi eficiente lucrări în materie de design, respectiv producţie video din web-ul autohton.

Cele mai bune lucrări din cele peste o sută rămase în finalele competiţiilor vor fi premiate de către membrii celor două comisii de jurizare. În cadrul RoWebTV Awards sunt disputate 4 premii de popularitate şi alte 4 premii acordate de juriu primului clasat al fiecărei categorii - Site-uri video, Producţii Web TV, Campanii video virale şi de advertising şi Prezentatori Web TV carismatici.

RoWebDesign Awards oferă 3 trofee celor mai populare lucrări şi 3 premii “Best of” din partea juriului pentru fiecare categorie din competiţie “Design”, “Originalitate” sau “Funcţionalitate”; precum şi un premiu Best of RoWebDesign 2009 pentru lucrarea care însumează cel mai mare scor cumulat pe toate criteriile.

La RoWebTV Awards au fost admise 56 de lucrări propuse de către 20 de agenţii şi producători independenţi, iar pentru cea de-a doua ediţie RoWebDesign Awards au intrat în faza finală 46 de lucrări înscrise de 21 de agenţii şi designeri independenţi.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri