Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Iancu: Marica şi-a făcut treaba ca un jucător român, l-a păcălit pe arbitru

Wednesday, 19 August 2009, 14:17 Sursă: REALITATEA.NET

Dezamăgirea rămâne foarte mare la Timişoara, după eşecul cu VfB Stuttgart (0-2), din play-off-ul Ligii Campionilor. Şansele de calificare în grupe sunt infime, pe sacul cu milioane de euro de la UEFA aproape că s-a pus eticheta de expediere către Germania, iar patronul Marian Iancu pendulează între a învinovăţi elevii lui Neluţu Sabău şi terţi factori.

În această din urmă categorie se înscrie contestarea penalty-ului din care nemţii au deschis scorul, el acuzându-l pe Ciprian Marica de faptul că a trişat în obţinerea respectivei lovituri. "Marica şi-a făcut treaba ca orice jucător român. Aşa ştie el să îşi facă treaba. Dar asta e, dacă a ştiut să îl păcălească pe arbitru... E diferenţă mare între el şi Hleb. Oricum, la golul doi nu avem nicio scuză. Aici s-a văzut că nu suntem la nivelul echipelor din Champions League", a declarat Iancu la GSP TV.

Acesta este convins că bănăţenii ar fi putut da o altă turnură disputei de pe bega, dacă erau întrunite câteva condiţii obiective: "Dacă eliminăm acel 11 metri şi rămânem doar cu faza lui Hleb, dacă i-am fi avut pe Bourceanu, Parks şi restul fotbaliştilor accidentaţi, ar fi fost o cu totul altă situaţie".

Bourceanu şi Parks vor juca în returul de la Stuttgart, dar acolo vor lipsi Alexa şi Artiom Karamian.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri