Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Iancu: \"Bucşaru mi-a propus să cumpăr Unirea Urziceni cu 5.000.000 de euro!\"

Thursday, 10 December 2009, 17:39 Sursă: REALITATEA.NET

Imediat după înfrângerea Unirii la Stuttgart, scor 1-3, care a însemnat eliminarea echipei lui Dan Petrescu din Liga Campionilor, Iancu l-a criticat dur pe patronul ialomiţenilor. Finanţatorul Timişoarei a afirmat că Bucşaru nu a investit deloc în campioana României şi că toţi banii pe care i-a primit acesta de la UEFA sunt folosiţi doar pentru acoperirea datoriilor personale. Singurele merite pentru parcursul excelent al Unirii în Liga I şi Liga Campionilor le aparţin lui Dan Petrescu şi Mihai Stoica, a mai spus Iancu.

Joi, finanţatorul echipei de pe Bega a venit cu acelaşi mesaj, dar a mai făcut şi o declaraţie-şoc: diverşi intermediari i-au propus să cumpere Unirea!

\"Unirea trebuia să investească în jucători banii pe care i-a primit din Ligă. Varga a adus 9 puncte în campionatul trecut şi nici pe ăla n-au reuşit să-l cumpere. Nu puteau face faţă în Liga Campionilor şi nu e vina jucătorilor şi antrenorilor. E meritul echipei că a ajuns până aici, meritul lui Meme Stoica şi al lui Dan Petrescu, care au reuşit să facă rezultate cu asemenea jucători. Altcineva e vinovat. E vina celor care nu au făcut nimic ca să întărească lotul. Bucşaru a trimis intermediari la mine ca să cumpăr echipa pe cinci milioane de EURO. Eu nu am fost interesat. Din câte ştiu eu, au mai fost şi pe la alţi, dar nimeni nu a vrut să cumpere. Proiectul Unirea Urziceni nu este unul de viitor\", a declarat Marian Iancu, la Sport.ro.

Unirea Urziceni a pierdut miercuri ultimul meci din grupa G a Ligii Campionilor, 1-3 la Stuttgart, cu Vfb, şi îşi va continua aventura europeană în primăvara Ligii Europa. Unirea avea nevoie să nu piardă pentru a merge mai departe în Liga Campionilor, dar a sucombat după ce a primit trei goluri în primele 11 minute, primul dintre ele fiind înscris chiar de Ciprian Marica, în minutul 5. Meciurile din \"32\"-imile Ligii Europa, faza în care s-a calificat Unirea, se vor disputa între 18 şi 25 februarie 2010.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri