Marco Delvecchio a fost propus Stelei de către un impresar român stabilit în Italia

Tuesday, 06 January 2009, 16:24 Sursă: NewsIn

"L-am propus Stelei pe Marco Delvecchio şi aştept un răspuns din partea oficialilor de acolo. Am discutat cu Marco şi mi-a spus că este de acord să vină. Acum tot ce mai rămâne este ca cei de la Steaua să ofere un răspuns. Chiar dacă e în vârstă, Delvecchio ar face faţă fără probleme în România", a declarat agentul Virgil Colfescu.

Marco Delvecchio (35 de ani) este atacant şi a mai evoluat în carieră pentru Internazionale Milano, Venezia, Udinese, AS Roma, Brescia sau Parma, având şi 22 de selecţii la echipa naţională a Italiei.

Pe lângă fotbalistul italian, impresarul român a mai propus Stelei alţi doi jucători, ambii fundaşi de bandă stângă. Este vorba de internaţionalul columbian Juan Estiven Velez (26 de ani) de la gruparea Nacional Medellin şi de argentinianul Marcelo Barrena (21 de ani).

Colfescu a mai dezvăluit că transferul lui Victoraş Iacob la Salernitana a eşuat după ce atacantul a refuzat să fie folosit într-un meci amical înainte ca actele să fie semnate. "Transferul său nu s-a realizat. Cei de acolo ştiau că nu a mai jucat de multă vreme şi de aceea i-au cerut să joace într-un meci de verificare înainte de a semna ceva. El a refuzat şi de aceea nu s-a mai făcut nimic. Îl ştiau pe Iacob, dar voiau să îl vadă şi la joc", a afirmat acesta.

În altă ordine de idei, agentul român, stabilit în Italia de aproape 20 de ani, a mai precizat că se poartă discuţii pentru transferul lui Florin Lovin la formaţii precum Lecce, Chievo sau Mantova.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri