Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Luni a început ultima săptămână de şcoală din 2009

Sunday, 06 December 2009, 16:10 Sursă: REALITATEA.NET

Elevii vor intra în vacanţa de iarnă cu o săptămână mai devreme.  A mai rămas o singură săptămână de şcoală pentru că din 14 decembrie inspectoratele trebuie să acorde zile libere fără plată în vederea diminuării cheltuielilor de personal prevăzute pentru lunile noiembrie şi decembrie 2009.

\'\'Am ales zilele 14-18 decembrie, pentru că în acest zile se fac de obicei recapitulări ale materiilor. Nu am vrut să perturbăm prea mult activitatea de predare. În felul acesta, le va fi mai uşor  profesorilor cu recuperarea orelor\'\', a declarat  secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea.

Perioada în care vor fi recuperate aceste ore va fi aleasă de fiecare şcoală în parte.  Începând cu data de 3 ianuarie 2010 fiecare şcoală îşi va alcătui programul propriu de recuperare.

\"Legea spune foarte clar, decizia în privinţa cheltuielilor bugetare o ia conducătorul unităţii , asta înseamnă că fiecare director de şcoală va stabili un program de recuperare\", a precizat Inspectorul Şcolar General, Cristian Alexandrescu.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri