Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucescu le răspunde contestatarilor: Eu nu bag jucători în teren doar pentru a le creşte cota

Monday, 07 September 2009, 08:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Ribery valorează cât tot campionatul intern. Am jucat împotriva lui Manchester United, Chelsea, Barcelona şi Real Madrid la un loc. E normal să mă atace pentru că nu le fac jocul, eu nu le bag jucătorii în teren pentru a le creşte cota", a spus Lucescu junior, la GSP TV.

Deşi naţionala a ratat calificarea la CM 2010 din Africa de Sud, Lucescu spune că evoluţia României în meciurile disputate sub comanda sa este dătătoare de speranţă înaintea startului campaniei de calificare la Euro 2012: "Suntem la început de drum, am obţinut două victorii şi un rezultat de egalitate pe Stade de France, de unde am ieşit cu fruntea sus. Am crezut în noi, ne-am bătut pentru fiecare minge şi asta contează foarte mult în perspectiva viitoarei campanii".

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, au contestat titularizarea portarului Dănuţ Coman în meciul cu Franţa, din preliminariile CM 2010, afirmând că golul primit de acesta era parabil. Înaintea partidei de pe Stade de France, Lucescu junior a fost şi ţinta preşedintelui dinamovist Cristi Borcea, care l-a acuzat că şi-a selecţionat la naţională toţi finii.

CITEŞTE ŞI:

Marian Iancu: "Cu Dani Coman nu vom merge niciodată în Europa!" 

Cristi Borcea: "Răzvan Lucescu are patru fini şi toţi sunt la naţională!"

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri