Liga I - Universitatea Craiova a învins Ceahlăul, în etapa a 14-a

Monday, 23 November 2009, 14:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Universitatea Craiova a învins, luni, cu scorul de 3-2, pe Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu, în etapa a 14-a a Ligii I.

Universitatea a început bine meciul şi a deschis scorul rapid, prin Mihai Costea (3), dar nici Ceahlăul nu s-a lăsat mai prejos, egalând după doar câteva minute, prin Ionuţ Bădescu (11).

Dacă cel mai mic dintre fraţii Costea şi-a trecut repede numele pe lista marcatorilor, Florin a căutat de mai multe ori spaţiul porţii, înainte de a reuşi să readucă Universitatea în avantaj, în minutul 38.

Oltenii au reuşit să-şi păstreze avantajul până la pauză, cu toate că pe final de repriză Ceahlăul a avut o nouă ocazie mare de gol prin Bădescu, cel mai activ om al oaspeţilor.

La reluare, Ceahlăul a început sus şi a reuşit să egaleze din nou, de această dată prin Eugen Cebotaru (58), care l-a învins pe Lung jr. cu un voleu din săritură. Golul le-a dat aripi nemţenilor, care au pus constant presiune la poarta gazdelor aflate minute bune sub şocul golului primit. Ceahlăul a mai trimis o dată mingea în plasă, prin Ibrahim (68), însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

În ultimele 20 de minute Universitatea şi-a revenit, după intrarea lui Prepeliţă. Oltenii au cerut un penalty în minutul 74, acuzând un henţ al lui Barna, iar apoi Valentin Badea a prins un voleu din cinci metri scos cu un reflex extraordinar de Roheţki.

Acelaşi Vali Badea a adus victoria oltenilor în minutul 85 al partidei, când a fost găsit nemarcat la şase metri de o centrare şi a înscris cu capul.

CASETA TEHNICĂ:

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ 3-2 (M. Costea 2, F. Costea 38, Badea 87 / Bădescu 12, Cebotaru 58)

Universitatea Craiova: S. Lung Jr - Bădoi, V. Găman, Mitchell, Rose - Bărboianu (Firţulescu 60)- Fl. Costea, Şoavă, Wobay (Prepeliţă 68), M. Costea - Dina (Badea 60). Antrenor: Eugen Neagoe

Ceahlăul Piatra Neamţ: Roheţki - Burlacu, Ferariu (Sofroni 90+2), Forminte, Barna - Achim, Onciu (Prodan 32), Cebotaru - Ibrahim, Bădescu - Doicaru (Rudison 65). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Şoavă 52, Găman 60 / Forminte 49, Burlacu 66, Rudison 77, Prodan 90+3

Arbitri:  Radu Petrescu - Ionel Popa, Aurel Oniţa
Stadion: Ion Oblemenco; Spectatori: 1.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida U. Craiova - Ceahlăul, scor 3-2.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri