Liga Europa - Gigi Becali: Îi batem pe turci, i-am bătut mereu de-a lungul istoriei neamului nostru!

Monday, 19 October 2009, 13:11 Sursă: NewsIn

Patronul Stelei e convins că echipa sa va obţine joi, cu Fenerbahce, prima victorie în Europa League. Are ceva emoţii, dar se bazează pe statistici de front.
Adaugă părerea ta

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat optimist în ceea ce priveşte şansele ca gruparea din Ghencea să se impună în meciul cu Fenerbahce, mai ales că roş-albaştrii au un moral bun după victoria cu Politehnica Iaşi.

"Am auzit că Fenerbahce (n.r. - 1-2 la Gaziantepspor, dar a rămas pe locul I în campionat)a pierdut în campionat, iar noi am câştigat la Iaşi într-o manieră care a arătat ce forţă avem şi mai ales că traversăm o formă foarte bună. Am ceva emoţii legate de acest meci, dar nu-mi fac probleme, îi batem pe turci, i-am bătut mereu de-a lungul istoriei neamului nostru", a spus Becali, pentru agenţia NewsIn. "Acum simt o echipă a Stelei mai puternică, cu toate că ne mai lipsesc nişte rotiţe de la maşinărie, Tănase, Stancu, Ovidiu Petre şi Emeghara", a încheiat finanţatorul roş-albaştrilor.

Meciul Steaua - Fenerbahce se va juca în Ghencea joi, de la ora 20:00, în etapa a 3-a a Ligii Europa, iar până acum roş-albaştrii au înregistrat două scoruri de 0-0, cu care ocupă acum locul trei, după Twente Enschede (4 p) şi Fener (3 p). Pe ultimul loc se află Şerif Tiraspol, care a rămas cu punctul câştigat în Ghencea.

Steaua şi Fenerbahce s-au mai întâlnit în primul tur al Cupei UEFA (actuala Liga Europa) în ediţia 1997-1998, cu Mihai Stoichiţă pe banca tehnică. Roş-albaştrii s-au calificat în faza următoare a competiţiei datorită victoriei din deplasare, scor 2-1, corelată cu remiza albă de la Bucureşti.