Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liga Campionilor - Marian Iancu: "M-am simţit umilit"

Wednesday, 19 August 2009, 07:45 Sursă: REALITATEA.NET

"Ce pot să mai zic? Nu suntem pregătiţi, asta e valoarea noastră, trebuie să o recunoaştem. Poţi să întinzi coarda până la o limită, iar la noi asta a fost limita. Avem doar 2-3 jucători care pot merge mai departe, dar mulţi dintre ei au fost depăşiţi complet de nivel. Şi-au arătat limita morală, tactică şi de talent. Au arătat care le e limita, sunt 5-6 dintre ei total limitaţi, în timp ce noi vrem în grupele Ligii Campionilor", a spus Iancu.

Oficialul bănăţenilor a subliniat că, după umilinţa îndurată cu Stuttgart, preferă să joace în Liga Europa: "M-am simţit umilit după acest meci. Eu nu suport umilinţa, e mai bine să mergem acolo unde nu vom fi umiliţi. Totul s-a stricat la acel gol doi, marcat de Hleb, pe un fond de linişte totală, adormire, în tabăra noastră", a adăugat acesta.

Preşedintele Gheorghe Chivorchian este conştient de faptul că şansele Timişoarei de a mai ajunge în grupele Ligii Campionilor sunt infime. "Am fost crispaţi şi abia la 2-0 am început să jucăm, dar era prea târziu. Trebuie să fim realişti, vom merge la Stuttgart să jucăm, dar e foarte greu, aproape imposibil să ne mai calificăm".
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri