Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liga Campionilor / FC Sevilla - Unirea Urziceni 2-0 (FINAL)

Wednesday, 16 September 2009, 07:16 Sursă: REALITATEA.NET

FC SEVILLA - UNIREA URZICENI 2-0

Componenţa echipelor:

FC Sevilla: Palop - Sergio Sanchez, Squillaci, Escude, F. Navarro - Zokora (Lolo 76) - Jesus Navas, Renato, Capel (Perotti 56) - Luis Fabiano, Kanoute (Negredo 63). Antrenor: Manuel Jimenez.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Mehmedovic, Brandan - Ricardo (Onofraş 80) - S. Frunză, Bălan (S. Paraschiv 65), I. Apostol, Varga (Semedo 72) - Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Mateo Trefoloni - Cristiano Copelli, Massimiliano Grilli - Christian Brighi (Italia).

 

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+4 Fluier final. FC Sevilla - Unirea Urziceni, 2-0.

Min. 86 Renato expediază un "trasor" de la 20 de metri pe care Arlauskis nu reuşeşte să-l respingă, dar bara se opune golului trei.

Min. 83 Deşi Dan Petrescu a făcut o schimbare cu caracter ofensiv, Onofraş în locul lui Ricardo Gomes, Unirea Urziceni este blocată de minute bune în propria jumătate şi, mai mult, pierde mingi în acea zonă, oferind Sevillei cadouri de care din fericire nu reuşeşte să profite.

Min. 76 Renato încearcă să-l învingă din nou pe Arlauskis, de această dată cu un şut din afara careului, însă portarul Unirii a reţinut cu siguranţă.

Min. 70 GOL SEVILLA! Renato face 2-0, înscriind cu capul, după un corner de pe dreapta şi o recentrare a lui Luis Fabiano. FC Sevilla - Unirea Urziceni 2-0!

Min. 67 Negredo l-a întins serios pe Arlauskis cu un şut din afara careului, iar lituanianul a respins cu probleme în corner. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Min. 63 Iulian Apostol a reuşit o fază bună în apropierea careului, însă a ales o soluţie proastă pentru a finaliza, şutul său trecând la mare distanţă de poartă.

Min. 60 În ultimele minute, Unirea a mai câştigat procente la capitolul posesie şi a încercat să se apropie tot mai mult de poarta lui Palop.

Min. 55 Capel a scăpat pe stânga spre poartă, iar lui Galamaz nu i-a rămas decât soluţia faultului pentru a-l opri, chiar cu preţul unui cartonaş galben. Lovitura liberă, un corner mai scurt, a rămas fără rezultat, defensiva Unirii reuşind să respingă.

Min. 52 Forţată de faptul că este condusă, Unirea lasă ceva mai multe spaţii în defensivă decât în prima repriză, iar gazdele ajung cu mai mare uşurinţă în careul lui Arlauskis, fără a reuşi, din fericire, să concretizeze.

Min. 46 S-a reluat jocul la Sevilla.

Min. 45+2 Pauză. Unirea intră la vestiare cu handicap de un gol, după ce a rezistat o repriză pe Sanchez Pizjuan.

Min. 45+1 GOL FC SEVILLA! Luis Fabiano deschide scorul în primul minut al prelungirilor, după o centrare a lui Renato. FC Sevilla - Unirea Urziceni 1-0.

Min. 45 Marius Bilaşco a scăpat spre poarta lui Palop, a pătruns în careu, talonat de Squillaci, însă Palop a reuşit să reţină de la picioarele atacantului Unirii.

Min. 41 Fabiano şi Kanoute combină în marginea careului Unirii, dar fundaşii români sunt atenţi şi interceptează, îndepărtând pericolul.

Min. 38 Sorin Frunză a pătruns în careu, însă a şutat într-un apărător advers.

Min. 30 Visători, ialomiţenii l-au scăpat din ochi pe Kanoute, care a primit o minge pe culoar şi a intrat în careu. Ajuns în poziţie ideală de şut, atacantul gazdelor a fost blocat în ultimul moment de unul dintre cei trei fundaşi care s-au aruncat la sacrificiu în calea balonului.

Min. 28 Arlauskis salvează Unirea, respingând un şut violent al lui Luis Fabiano, din lovitură liberă de la 24 de metri.

Min. 20 Meciul s-a reluat cu o minge de arbitru, însă Bilaşco a fost la un pas de gol, după ce balonul degajat de el a fost prins sub transversală de Palop. Huiduit pe Sanchez Pizjuan, Bilaşco şi-a cerut scuze.

Min. 18 Emoţii pentru Unirea. Portarul Arlauskis s-a accidentat după ce Luis Fabiano a încercat să-l împiedice să degajeze şi este întins pe teren, având nevoie de îngrijiri. În cele din urmă, lituanianul se ridică şi reia jocul, iar Dan Petrescu răsuflă uşurat pe bancă.

Min. 13 Iulian Apostol este autorul primului şut al ialomiţenilor spre poarta lui Palop. Mijlocaşul Unirii a încercat să-l surprindă pe portarul spaniol cu un şut de la mare distanţă, însă mingea a trecut puţin alături.

Min. 10 Unirea Urziceni a început foarte prudent meciul şi nu are curajul să se avânte în atac. Şi mult mai experimentata FC Sevilla păstrează o atitudine prudentă, preferând pentru moment să ia "pulsul" adversarului.

Min. 8 Prima mare ocazie a partidei aparţine gazdelor. După ce Frunză a pierdut o minge la mijlocul terenului, Sevilla a contraatacat rapid, iar Kanoute a şutat puternic de la marginea careului, mingea trecând, însă, puţin pe lângă stâlpul din stânga lui Arlauskis, fiind deviată de Mehmedovic. Cornerul a rămas fără rezultat.

Min. 1 A început meciul.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri