Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lideri de top ai industriei online britanice şi franceze vin la RoNewMedia 4.0

Tuesday, 29 September 2009, 08:05 Sursă: REALITATEA.NET

i-level, vanguardSEO şi magneticNorth (toate trei din Anglia), precum şi Masterthenewnet.com din Franţa vor fi prezente la a patra ediţie RoNewMedia, eveniment organizat de F5 - compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu.

Anul acesta, la RoNewMedia 4.0 se vor discuta soluţiile de ultimă generaţie care stau la baza campaniilor online cu impact optim, experimentate cu succes pe piaţa britanică şi de către profesioniştii Google - de la search, social şi affiliate marketing, la tehnici de web content, SEO şi SEM, se arată într-un comunicat de presă al evenimentului.

Secţiunile introductive Cum să maximizăm rezultatele cu cele mai noi metode new media şi prezentările din Keynote Speaker's Session vor fi urmate de workshop-uri. Acestea vor fi continuate de training-uri de AdWords şi Analytics realizate de profesioniştii Google, precum şi de sesiuni aplicative sub conducerea unor oameni-cheie ai industriei online britanice.

Cei care au ales să dezvolte o afacere online sau pur şi simplu vor să urmeze o carieră in domeniu se pot înscrie online la evenimentul de pe 3 noiembrie pe site-ul RoNewMedia. Gala Premiilor RoWebDesign şi RoWebTV, două competiţii care vor recompensa cele mai eficiente şi curajoase lucrări de design, respectiv producţie video din web-ul autohton, vor încheia ediţia din acest an RoNewMedia.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri