Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Laszlo Borbely: Până la alegerile prezidenţiale, nu vor fi discuţii pe fond despre o altă coaliţie

Friday, 24 April 2009, 17:59 Sursă: REALITATEA.NET

Interesul pentru congresul UDMR a fost explicat de Laszlo Borbely prin faptul că ne aflăm într-un an electoral pentru prezidenţiale. "Orice apariţie este binevenită. Acei 7% probabil că vor conta, mai ales dacă se va ajunge în turul 2", a declarat vicepreşedintele executiv al UDMR, la Realitatea TV.

"Din acest punct de vedere, aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în această Coaliţie", a spus Laszlo Borbely.

În opinia sa, "e îngrijorător ce se întâmplă în Coaliţie: certuri, tensiuni, decizii eronate, dacă ne uităm numai la ultimele două, demiterea directorilor şi impunerea impozitului obligatoriu pentru IMM-uri. Este clar că în Coaliţie există tensiuni destul de grave, chiar dacă nu se recunoaşte".

"Este trist ce se întâmplă. În ceea ce ne priveşte, urmărim cu interes viaţa politică din România. O să vină şi vremea noastră, când vom putea să discutăm aceste probleme. Deocamdată, consider că, până la alegerile prezidenţiale, nu vor fi discuţii pe fond despre o altă coaliţie, deşi certuri sigur vor fi", a conchis reprezentantul Uniunii.

 

Citeşte şi   Traian Băsescu, Crin Antonescu şi Viorel Hrebenciuc, la Congresul UDMR de la ClujAlte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri