Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lăcătuş: "Nu-mi vine să cred că am ajuns pe locul 8, poziţia e jenantă pentru noi"

Tuesday, 24 March 2009, 12:50 Sursă: NewsIn

"Sunt încrezător că putem ajunge acolo sus. Sunt cinci puncte distanţă de locul 2 şi nouă de locul 1, încă sunt puncte care pot fi recuperate. Nu-mi vine să cred că am ajuns pe locul 8, poziţia e jenantă pentru Steaua, dar dacă stau şi mă uit că sunt la cinci puncte de locul 2 nu am de ce să intru în panică. E adevărat că lipsesc punctele, trec puncte pe lângă noi care ne-au adus în această situaţie, dar sunt convins că până la final vom reveni acolo unde ne este locul", a spus Marius Lăcătuş.

Tehnicianul roş-albaştrilor s-a arătat convins că Steaua va reveni în scurt timp în partea superioară a clasamentului, mai ales că a sesizat o creştere a formei sportive a echipei: "Mi-a plăcut cum am jucat cu FC Argeş. Dacă jucăm bine, aşa cum a fost cazul în meciurile cu FC Vaslui, cu Politehnica Iaşi, unde am avut 5-6 ocazii şi nu am reuşit să ne impunem la o diferenţă mai mare, mai devreme sau mai târziu vor veni şi rezultatele. Se poate întâmpla să joci bine şi să nu câştigi, dar acest lucru nu poate dura la infinit. Suntem pe drumul bun".

Întrebat cum a trecut Zapata peste greşeala din meciul cu FC Argeş, Lăcătuş a spus că acesta a fost încurajat de toată lumea. "Credeţi că noi stăm aici degeaba? Am vorbit cu Zapata şi l-am încurajat. Toţi jucătorii au încrederea şi suportul moral din partea staffului tehnic şi a conducerii. Că unul greşeşte azi, că unul ar putea greşi mâine, sigur că vom fi alături de ei şi-i vom sprijini în continuare. Niciun jucător de la Steaua nu va fi lăsat deoparte pentru o greşeală", a afirmat tehnicianul care în încheiere a întărit faptul că la Steaua nu se pune problema lipsei concurenţei pentru postul de portar.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri