Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Lăcătuş nu caută scuze: Nu din cauza situaţiei patronului am pierdut

Tuesday, 07 April 2009, 20:47 Sursă: REALITATEA.NET

"Cele două şuturi pe poartă ale Pandurilor au fost goluri. Jucătorii sunt afectaţi de situaţia patronului, dar nu din cauza asta am pierdut noi azi", a spus Lăcătuş, care a adăugat că elevii săi nu au avut o atitudine potrivită în jocul de la Târgu Jiu.

Tehnicianul stelist a precizat că la al doilea gol al Pandurilor nu a putut vedea dacă de vină a fost portarul Zapata, însă a ţinut să sublinieze că acesta "nu trebuie scos ţap ispăşitor".

Ogăraru, dezgustat de arbitrajul lui Haţegan

Dacă Lăcătuş nu a încercat să găsească scuze pentru eşecul cu Pandurii, fundaşul stelist George Ogăraru s-a declarat "dezgustat" de maniera de arbitraj a centralului Ovidiu Haţegan.

"Nu am spus nimic, niciodată, despre arbitraj, dar acum trebuie. Trecem printr-un moment greu şi toată lumea ne călăreşte. L-am avut de cinci ori arbitru pe Ovidiu Haţegan în ultimele etape şi după prestaţiile sale am avut o senzaţie de dezgust", a spus Ogăraru.

Fundaşul stelist a precizat că nu antrenorul Marius Lăcătuş ar trebui să plătească pentru rezultatele din ultima perioadă. "Ne-am îndepărtat de titlu. Nu avem timp să ne gândim că Marius Lăcătuş ar putea fi demis. Nu e vina lui, ci a noastră. El ne pregăteşte bine, dar ne mai trebuie şi noroc".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri