Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kelemen Hunor a votat pentru schimbarea în bine

Sunday, 22 November 2009, 10:14 Sursă: NewsIn

Candidatul UDMR a declarat că a votat pentru ca în anii viitori să aibă loc o schimbare în România, referindu-se în primul rând la modificarea constituţiei şi la descentralizare. \"Am votat pentru schimbare, pentru o reformă după care pe primul loc să se situeze familia, cetăţeanul, nu statul. În prezent, societatea centralizată a rămas fără scop\", a afirmat Kelemen Hunor.

Totodată, Kelemen a precizat că este extrem de deranjant de faptul că la dezbaterile de vineri seara nu au fost invitaţi toţi candidaţii. \"Este revoltător faptul că la dezbaterile avute vineri seara au fost invitaţi  doar trei candidaţi. A fost încălcat dreptul la egalitatea de şanse. Am subliniat de la început importanţa unei dezbateri. Am fi putut să ne întâlnim oriunde\", a mai spus Kelemen Hunor.

De-a lungul campaniei  electorale, Kelemen a subliniat în repetate rînduri importanţa unei dezbateri la care să fie prezenţi toţi candidaţii. El a lansat, la un moment dat, chiar şi o invitaţie, chemându-i pe candiaţi la o dezbatere în satul său natal, Cârţa.

Kelemen Hunor a votat duminică în satul său natal, Cârţa, din judeţul Harghita, după care a plecat la Târgu Mureş.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri