Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jaf şi crimă la un depozit de băuturi răcoritoare din Săcele, judeţul Braşov

Thursday, 29 October 2009, 06:20 Sursă: Realitatea TV

Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă faptul că cei trei purtau cagule pe faţă şi că totul s-a produs foarte repede. Atacatorii l-au lovit în cap cu un corp dur pe agentul de pază în vârstă de 50 de ani, lovitura fiindu-i fatală, iar cadavrul lui a fost găsit de poliţiştii sosiţi la faţa locului.

"(...) Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Braşov pentru necropsiere şi stabilirea cauzei exacte a morţii. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei suspecţi aveau feţele acoperite şi că au sustras din depozit suma de aproximativ 20.000 lei", a anunţat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cercetările poliţiştilor au fost îngreunate de ploaia măruntă care a căzut întreaga noapte, apa ştergând o mare parte a urmelor jafului. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut evenimentul. Se pare că există un cerc de suspecţi, astfel că poliţiştii au audiat mai multe persoane.

Atacul de la Săcele a fost a doua faptă de acest gen petrecută la Braşov, după ce, în cursul serii, trei tineri au pătruns într-un magazine etnobotanic situat în centrul oraşului, au ameninţat vânzătoarea şi au sustras suma de 1.000 de lei şi o unitate de calculator.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri