Jaf armat în staţiunea Jupiter

Wednesday, 28 October 2009, 19:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Patru bărbaţi înarmaţi au jefuit, pe 28 octombrie, un depozit en-gros din judeţul Constanţa. Hoţii au intrat în imobil mascaţi şi au furat 50.000 de lei.
Jaf armat în staţiunea Jupiter. Patru indivizi înarmaţi şi cu cagule pe faţă au intrat în sediul unei firme, de unde au fugit cu aproape 50.000 de lei. Poliţia a instituit imediat filtre pe drumurile din judeţul Constanţa, în căutarea infractorilor.

Jaful a avut loc în momentul în care în firmă s-au adus încasările din mai multe filiale din Mangalia. Cei patru bărbaţi au mers direct la contabilitate, acolo unde erau trei angajaţi. O casieră a leşinat când a văzut arma îndreptată spre ea.

"În biroul respectiv unde lucrează fetele, le păstrăm intimitatea. Acolo nu erau camere de luat vederi. Asta ne şi facem să spunem că e o vânzare de pont. Băiatul care a fost ameninţat şi fetele au apucat de au atins pstolul, l-a îndepărtat", a declarat Ion Petcu, patronul firmei.

Cei patru au dispărut rapid cu banii. Şi poliţiştii consideră că infractorii aveau informaţii din interiorul firmei.

"Se pare că cineva care a cunoscut această locaţie la pont pentru că nu au intrat prin zona prin care deţine camere de luat vederi. În timp ce efectuau monetarul, au intrat peste angajaţi are erau în birou şi au luat o sumă de 50.000 de lei", a precizat Cristinel Niţulescu, IPJ Constanţa.

Poliţia a instituit filtre, iar zeci de şoferi au fost opriţi în trafic pentru a le fi controlate autoturismele. Jaful armat a devenit o obişnuinţă pe litoral: în această lună, poliţiştii au arestat şase bărbaţi, care au săvârşit patru jafuri armate în Constanţa, de la începutul anului.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri