Ionuţ Popa: Lăcătuş şi Uhrin să îşi dea demisia! Pot să muncească şi pe şantier, la lopată!

Wednesday, 21 January 2009, 20:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Pe noi ne iau de proşti, iar pentru Lăcătuş şi Uhrin se poate! Asta este bătaie de joc! Lăcătuş şi Uhrin să plece de la echipe, ei nu aveau dreptul să mai semneze niciun contract. Ce e asta? Se găsesc portiţe ca să-i "scalde", ba că a revenit unul la echipă, ba că celălalt este doar consilier. La noi nu se respectă nicio lege, nici în fotbal, nici în alte domenii. Să lăsăm regulamentul în pace, iar cei doi să-şi dea demisia. Dacă vor să muncească o pot face şi pe şantier, la lopată!", a declarat Ionuţ Popa, la sptfm.

Rămas fără echipă după ce a demisionat de la Poli Iaşi, Ionuţ Popa a declarat miercuri la Sport Total Fm că nu vrea să se joace cu regulamentele Şcolii Federale de Antrenori şi să fie consilier sportiv pe la vreo echipă. 

Popa a mai spus că până în vară va sta departe de fotbal, când îşi va căuta o echipă prin Banat, mai aproape de casă.

Marius Lăcătuş a revenit la Steaua după două luni de când demisionase, dar Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori, a spus că acesta nu încalcă regulamentul, deoarece Steaua nu îi reziliase contractul.

După demiterea de la FC Timişoara, Duşan Uhrin a semnat cu CFR Cluj un contract de consilier sportiv.

Regulamentul actual prevede că un tehnican nu are voie să pregătească două formaţii diferite din acelaşi eşalon într-un sezon competiţional.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri