Internaţional Curtea de Argeş, la a doua victorie în Liga I

Sunday, 23 August 2009, 19:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După o primă repriză anostă, în care ocaziile mai importante au fost de partea gorjenilor, cele două echipe au lăsat garda jos şi au făcut spectacol în partea a doua.

Primii care au punctat au fost cei de la Internaţional, în minutul 51, prin Răduţ, din pasa lui Kone, însă avantajul a durat doar cinci minute. Raskovici a marcat un gol frumos, iar peste alte 10 minute, Pandurii a preluat conducerea, graţie unui penalty transformat de Hidişan.

Tot dintr-o lovitură de pedeapsă, fotbaliştii lui Stoica au egalat, în minutul 68, prin acelaşi Răduţ, iar pe final de meci Internaţional a dat lovitura de graţie prin Vezan, care a marcat un gol spectaculos, de la 25 de metri.

Hidişan s-a accidentat grav după un duel cu un adversar la mijlocul terenului şi a fost transportat la spital cu salvarea.

CASETA TEHNICĂ:

PANDURII TÂRGU JIU - INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ 2-3 (Raskovici 56, Hidişan 66 / Răduţ 52, 68, Vezan 90)

Pandurii: Stanca - Rusu, Chibulcutean, Martinovic, Cardoso - Hidişan, Stângă, Murgan (Păcurar 46), Grecu - Arrieta (Roskovici 54), Stromajer (Lazici 69). Antrenor: Sorin Cârţu.

Internaţional: Popa - Băcilă, Viera, Izvoranu, Neagu - E. Kone, Voiculeţ, Vezan, Frăsineanu - Răduţ (Itu 87), Stoianof (Nasser 72). Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Hidişan 67, Rusu 77 / Răduţ 20, E. Kone 41, Stoianof 62

Arbitri: Cătălin Savu - Liviu Ciubotariu, Marian Balaci

Stadion: Municipal; Spectatori: 4.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Pandurii Tg.Jiu - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-3

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri