Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Instanţa urmează să se pronunţe asupra deciziei de arest preventiv pe numele lui Fane Căpăţână

Monday, 07 September 2009, 11:41 Sursă: REALITATEA.NET

Audierile s-au încheiat după aproximativ două ore de anchetă. Fane Căpăţână a recunoscut, în faţa procurorilor, acuzaţiile care i-au fost aduse, acelea de fals şi uzurpare de calităţi oficiale.

În orele care au armat audierilor, Fane Căpăţână trebuia să se prezinte din nou în faţa judecătorilor de la Topoloveni pentru că procurorul a făcut propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tot luni, interlopul a fost confruntat cu cei doi complici ai săi care se află, în prezent, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Fane Căpăţână a fost arestat, săptămâna trecută, pentru infracţiuni comise împotriva unor cetăţeni străini şi este anchetat pentru furt calificat, punere în circulaţie de monedă falsă, uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune. Potrivit procurorilor, din mai şi până în august, Căpăţână a jefuit mai mulţi turişti străini.

Folosindu-se de o legitimaţie de poliţist falsă, Fane Căpăţână oprea maşinile în trafic, se dădea drept poliţist de la Antidrog şi, în timp ce percheziţiona maşinile, sustrăgea sau înlocuia cu bani falşi sume mici de bani.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri