Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

În parcul Kiseleff weekend-ul trecut bucureştenii au putut adopta un căţel

Friday, 24 April 2009, 07:18 Sursă: REALITATEA.NET

Bucureştenii iubitori de animale, care au vrut să adopte un câine, au fost aşteptaţi sâmbătă, 25 aprilie, dar şi duminică, 26 aprilie a.c. între orele 11.00-15.00, în parcul Kiseleff (B.dul Kiseleff intersecţie cu str. Arh. Ion Mincu) unde au putut alege un animal de companie oferit spre adopţie de Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Comunitara Sector 1.

Demarată pe 11 aprilie, în Parcul Regina Maria, campania a înregistrat un real succes încă de la prima ediţie, în cadrul căreia au fost adoptaţi jumătate dintre căţeii prezentaţi.

Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie sunt întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.

Pentru eficientizarea campaniilor de adopţie gratuită, Serviciul Poliţia Animalelor va desfăşura activităţi de informare a populaţiei prin intermediul pliantelor şi afişelor.

De la infiinţarea centrului, Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Comunitară Sector 1 a strâns de pe străzile sectorului peste trei sute de câini comunitari.

În data de 15 ianuarie 2009 Primăria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adăpost pentru câinii fără stăpân din Capitală - Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân din Şoseaua Odăi nr. 3 -5. În clădirea centrului dotat cu toate facilităţile pot fi adăpostiţi peste 500 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini şi un cabinet veterinar modern, dar şi o zonă de birouri.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri