Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini cu o crimă comisă cu sânge rece, de mafia italiană, au fost făcute publice - ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Thursday, 29 October 2009, 17:01 Sursă: Central European News

Crima a fost comisă în faţa unui magazin, ziua în amiaza mare. Un bărbat a fost împuşcat în spate, iar în timp ce zace neputincios pe asfalt, primeşte un alt glonţ fatal în cap. Totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere ascunsă, iar poliţiştii au făcut joi publice imaginile în speranţa că cineva îl va recunoaşte pe asasin.

Procurorii din oraşul italian Napoli spun că au rămas fără piste în elucidarea crimei, care s-a petrecut pe 11 mai, anul acesta. Victima, Mariano Bacioterracio, este suspectată că ar fi făcut parte dintr-un clan mafiot. "Crima a fost una brutală, comisă în plină zi. Nu am reuşit să identificăm criminalul aşa că am făcut publică înregistrare sperând că cineva va putea să ne ajute", a declarat procurorul Giandomenico Lepore.

Un politician local, Francesco Emilio Borrelli, a promis o recompensă de 2.000 de euro celui care îl va identifica pe criminal.

În înregistrare, victima stă în faţa unui magazin, aproape de un alt bărbat, îmbrăcat în cămaşă albă care se sprijină de un frigider de îngheţată. Poliţiştii cred că acesta din urma  i l-a arătat pe bărbatul împuşcat criminalului, care apare câteva secunde mai târziu şi intră în magazin. Fără să cumpere ceva, iese la scurt timp după şi comite crima, sub ochii trecătorilor.

Poliţiştii cer ajutorul publicului pentru identificarea criminalului, dar şi a bărbatului în cămaşă albă. 


REALITATEA.NET - Imaginile unei crime comisă cu sânge rece, de mafia italiană, au fost făcute publice - VEZI VIDEO

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri