Ienei: "Nu rezistă Gigi Becali să nu se bage la echipă"

Friday, 17 July 2009, 09:48 Sursă: NewsIn

"A fost o primă repriză slabă, dar antrenorul a profitat de pauză şi a dat nişte indicaţii mai bune. Anticipasem că la pauză se va face o schimbare şi este bine că nu s-a umblat în defensivă. Tinerii jucători din primul 11 al Stelei nu au suportat greutatea acestui joc, Bergodi trebuia să-i liniştească. În repriza a doua a fost o circulaţie mai bună a balonului, au fost atacuri mai susţinute, dar Steaua încă nu este acea echipă care să poată să se califice în dauna altor formaţii, altele în afară de Ujpest", a comentat Emeric Ienei meciul Stelei din Liga Europa.

Ienei a precizat că nu crede în declaraţiile lui Gigi Becali, care a afirmat că nu se va băga peste Cristiano Bergodi în ceea ce priveşte alcătuirea echipei: "Nu cred, să nu cădeţi în această capcană a declaraţiilor sale, el va merge pe drumul lui în continuare... Gigi o să fie aşa până o să vină un rezultat mai puţin favorabil, şi pe urmă... Nu rezistă el să nu se bage la echipă şi chiar dacă nu se bagă o să aibă nişte vorbe, dacă nu faţă în faţă cu antrenorul, în presă sută la sută va avea nişte remarci. Năravul rămâne acelaşi".

Steaua s-a impus, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei ungare Ujpest Budapesta, scor 2-0, prin golurile marcate de Surdu (46) şi Stancu (72), într-un meci din prima manşă a turului 2 preliminar din Liga Europa. Partida retur se va disputa la 23 iulie, la Budapesta. 

Fostul tehnician a comentat şi gestul lui Pantelis Kapetanos, care a primit direct cartonaş roşu după ce l-a lovit fără minge pe fundaşul central al ungurilor, Vasko: "Arbitrajul a fost execelent, să nu-mi spună nimeni că Pantelis Kapetanos nu trebuia eliminat. Dacă atacantul grec nu riposta, probabil că eliminat era jucătorul maghiar. La faza eliminării, Kapetanos a fost un jucător inconştient, care a lăsat echipa în 10 oameni într-un joc de calificare. Cu toate acestea aş dori ca jucătorii români să fie fair-play, să nu mai cadă în bazin aşa uşor".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri