Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Handbal: Jucătorii lui HCM Constanţa spun că nu îşi vor "pierde capul" după victoria cu Montpellier

Thursday, 08 October 2009, 19:24 Sursă: NewsIn

"Dacă nu credeam în această victorie, nu ajungeam aici. Sper ca următoarea victorie istorică să nu mai fie peste 5 ani. Sper ca acum să nu mai repetăm acele greşeli. Barcelona a însemnat o euforie, acum este altceva", a declarat Florin Nicolae, la Sport.ro.

Jucătorul campioanei, care s-a aflat pe teren şi la meciul din urmă cu 5 ani cu Barcelona, este conştient că pretenţiile suporterilor vor fi mult mai mari după această victorie. "Acum toată lumea aşteaptă să câştigăm tot acasă. Orice puncte câştigate sunt acum de aur. Trebuie să rămânem cu capul pe umeri, să nu fim cu nasul pe sus şi să ne vedem de jocul nostru", a mai spus Nicolae, în opinia căruia faptul că francezii au condus cu 8 goluri a reprezentat un avantaj pentru dobrogeni, dat fiind că la acea diferenţă handbaliştii lui Montpellier au început să se relaxeze şi au cedat controlul.

George Buricea, care a avut ca sarcină marcarea starului Nikola Karabatic, a declarat la final că francezul a fost un exemplu de profesionism şi se bucură că a reuşit o evoluţie bună în acest meci. "Nu ştiu dacă am fost neapărat paznicul lui Karabatic, dar acum am reuşit o mare victorie, care ne ajută să avem un moral superior. Trebuie să reuşim să ducem mai departe această victorie şi să ne calificăm din grupe. Poate Montpellier ne-a luat de sus şi nu a fost bine pentru ei. Mă bucur că am reuşit să-i fac faţă lui Karabatic", a spus Buricea, care consideră că HCM trebuie "să bată neapărat acasă pe Pick Szeged, PAOK Salonic şi Chekhovskie Medvedi".

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a învins, joi, la Buzău, scor 37-33 (17-18), formaţia franceză Montpellier, într-un meci din etapa a doua a Grupei A din Liga Campionilor.

În primul meci din Grupa A, HCM Constanţa a fost învinsă, la Buzău, cu scorul de 26-23, de spaniolii de la Pevafersa Valladolid. Următorul meci al formaţiei constănţene va avea loc la data de 17 octombrie, cu ungurii de la Pick Szeged, tot pe teren propriu.

În etapa a doua mai sunt programate jocurile Pick Szeged - PAOK Salonic (sâmbătă) şi Pevafersa Valladolid - Chekhovskie Medvedi (duminică).

Clasamentul Grupei A: 1. Montpellier 2p (79-57), 2. Valladolid 2p (26-23), 3. HCM Constanţa 2p (60-59), 4. Chekhovskie Medvedi 1p (32-32), 5. Pick Szeged 1p (32-32), 6. PAOK Salonic 0p (20-46).


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri