Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Handbal: Echipa rusă Cehovskie Medvedi a fost suspendată doi ani din toate competiţiile

Friday, 31 July 2009, 18:30 Sursă: NewsIn

Conducerea echipei ruse este acuzată că a cumpărat arbitrii la returul finale Cupei Cupelor din anul 2006, cu Valladolid, pentru a recupera handicapul de 7 goluri din partida tur. Până la urmă, ruşii au câştigat la o diferenţă de 8 goluri şi au intrat în posesia trofeului.

Federaţia Europeană de Handbal a emis vineri un comunicat de presă prin care clubul rus va fi suspendat pe 2 ani din toate competiţiile şi amendat cu 25.000 de euro, dar formaţia rusă poate face recurs în termen de 21 de zile.

Cehovskie Medvedi urma să facă parte din grupa A a Ligii Campionilor, alături de campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, Montpellier HB (campioana Franţei), Pick Szeged (vicecampioana Ungariei), Pevafersa Valladolid (Spania, câştigătoarea Cupei Cupelor în 2009) şi echipa care va câştiga turneul 2 de calificare, acolo unde lupta se va da între ZTR Zaporojie (Ucraina), AC PAOK (Grecia) şi SPE Strovolos (Cipru).

"Mă aşteptam la o eliminare a ruşilor din competiţie. Nu ştiu dacă e un motiv de bucurie că am scăpat de această puternică formaţie, pentru că va fi înlocuită de alta, posesoare a unui wild-card, probabil Lemgo, la fel de puternică", a declarat, vineri, pentru NewsIn, directorul executiv al HCM Constanţa, Nurhan Ali.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri