Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Guvernatorul": un talk-show despre tot ce stârneşte controverse în realitatea românească, în direct la Realitatea TV şi live streaming pe guvernatorul.ro

Friday, 24 April 2009, 14:57 Sursă: REALITATEA.NET

Evenimente grave, lucruri ridicole sau amuzante, dar controversate, într-un cuvânt tot ce este interesant şi relevant pentru români va fi analizat şi dezbătut în direct la masa “Guvernatorului”.

Prima parte a show-ului va aduce în fiecare săptămână o confruntare de idei între două tabere opozante. În această primă ediţie, Liviu Mihaiu împreună cu Robert Turcescu, Marie Rose Mociorniţa şi Alexander Hausvater vor încerca să răspundă la întrebarea: ”Mai stai sau pleci din România - o ţară extremă, offroad, unde orice ţi se poate întâmpla, în bine şi rău?"

Cea de-a doua parte a "Guvernatorului" va fi o înlănţuire a celor mai spectaculoase declaraţii, imagini, întâmplări ori subiecte de conversaţie ale săptămânii care se încheie. Duminică, invitaţii "Guvernatorului" pentru această rubrică sunt Cătălin Ştefănescu şi Mihai Dobrovolski.

Românii vor avea ocazia de a interacţiona în direct cu Liviu Mihaiu şi invitaţii săi, accesând videochatul live de pe Guvernatorul.ro. Mai mult decât atât, aceştia vor putea urmări, în exclusivitate, discuţiile din culise, din timpul pauzelor publicitare, pregătirile pentru intrarea în direct şi, dacă situaţia o va impune, vor putea viziona dezbaterile si după ce emisiunea se va încheia pe Realitatea TV.  

"Guvernatorul" este un proiect cross-media tv-online dezvoltat de Realitatea TV în colaborare cu F5, divizia new media a grupului Realitatea-Caţavencu.

Guvernatorul.ro este inclus în portofoliul F5, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului Realitatea-Caţavencu.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri