Gheorghe Flutur: PD-L şi Elena Băsescu au câştigat alegerile pentru Parlamentul European

Monday, 08 June 2009, 14:17 Sursă: REALITATEA.NET

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că PD-L şi Elena Băsescu au câştigat alegerile europarlamentare. În opinia lui Flutur, acest vot este unul de susţinere pentru cabinetul Boc ale cărui măsuri \"au fost înţelese şi au primit creditul populaţiei\".
Adaugă părerea ta

"Aşa cum rezultă din calcule, atât PD-L şi Elena Băsescu, cât şi alanţa PSD + PC au câte 11 mandate. Numărul de voturi arată cine este câştigătorul alegerilor. Dacă în toamnă aveam un procent relativ egal, acum PD-L creşte şi ajunge la 34%, alianţa PSD+PC are o scădere uşoară la 31%, conform datelor de la BEC", a spus Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, conculziile PD-L sunt că învingători sunt cei care au cele mai multe voturi şi că votul dat de români este unul de încredere pentru guvernul Boc.

"Românii au dat un vot util Guvernului Boc. Voturile românilor s-au îndreptat majoritar spre partidele din Coaliţie. Este o guvernare într-o perioadă de criză, care se erodează aşa cum e firesc, dar totuşi românii dau un vot util cabinetului Boc, ceea ce înseamnă că măsurile cabinetului au primit creditul populaţiei, că au fost înţelese. Asta înseamnă că noi avem acest mandat să traversăm această perioadă de criză", a mai spus Gheorghe Flutur.