Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Geoană: Îl prefer pe Băsescu în turul al doilea ca să se vadă "contrastul" dintre noi

Sunday, 11 October 2009, 13:30 Sursă: NewsIn

Geoană a răspuns unei întrebări a unui jurnalist, care a vrut să ştie pe cine ar prefera în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în eventualitatea în care ar ajunge în finală. "Îl prefer pe domnul Băsescu, pentru că trebuie să producem o schimbare clară la nivel conducerii României. Nu e vorba de confruntarea între două persoane sau două partide, ci între două viziuni de lideri şi între două stiluri de a vedea societatea şi democraţia românească. De aceea, doresc să fiu într-o finală cu actualul preşedinte, pentru că atunci vom putea vedea contrastul între viziunea pe care o am eu despre o singură Românie, una unită, în contrast cu o Românie dezbinată, măcinată de teme secundare şi periferice", a declarat Mircea Geoană.

Liderul PSD a susţinut că, într-un moment greu, este nevoie ca România să aibă şansa unui nou proiect politic, el având "experienţa pentru a propune României un proiect pentru următorii 20 de ani şi un proiect următoarelor două guverne", pe care speră să le poată instala pentru a da continuitate.

Liderul PSD a făcut o vizită de două zile în Bistriţa-Năsăud. Geoană a  asistat al sfinţirea clopotelor Bisericii Evanghelice, la "Toamna bistriţeană" şi la Festivalul Internaţional al Fanfarelor "Mihai Warga".
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri