Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gardul unui liceu din Craiova s-a prăbuşit peste două maşini

Friday, 20 February 2009, 19:09 Sursă: NewsIn

Conducerea Colegiului Naţional Fraţii Buzeşti susţine că a cerut bani pentru consolidarea gardului încă de acum doi ani, însă Primăria a alocat abia anul acesta o parte din suma cerută pentru consolidarea gardului.

"Noi am cerut bani, dar ni s-au dat doar o parte şi s-a stabilit să facem reperaţii atunci când vom repara şi sala de sport. Noi am izolat zona cu probeme. Am văzut că gardul era fisurat şi am atenţionat copiii, le-am spus şi părinţilor să nu mai treacă pe lângă el", a declarat Carmen Ştefănescu, director adjunct al Colegiului Naţional "Fraţii Buzeşti".

Primăria susţine că solicitarea pentru consolidarea gardului a fost făcută de conducerea liceului anul trecut şi s-au alocat deja fonduri. "În 2008, conducerea colegiului a solicitat bani şi am alocat suma respectivă pentru expertiza tehnică a gardului. Pe lista de propuneri de investiţii pe anul 2009, colegiul este propus pentru alocarea de fonduri pentru avizare proiectului. Aşadar, prima etapă a fost finalizată, acum vor primi bani şi pentru avizarea proiectului, urmând să fie alocate fonduri şi pentru proiectul tehnic şi execuţia lucrării", a declarat Cramen Licu, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Unul dintre craiovenii care şi-au găsit maşinile avariate de gardul prăbuşit este decis să ceară despăgubiri în instanţă.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri